реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Радіотренування тривало три дні

В 30-му окремому лінійно-вузловому полку зв’язку, що дислокований у Чернігові, завершилося комплексне тренування сил і засобів радіозв’язку Сухопутних військ Збройних Сил України.
Радіотренування тривало три дні і проходило в рамках польового виходу зв’язківців військової частини.
За словами начальника вузла зв’язку передового пункту управління батальйону мобільних вузлів зв’язку майора Андрія Усика, до тренування залучалися практично 100 відсотків особового та техніки.
- У навчаннях ми задіяли техніку польового вузла зв’язку, - сказав офіцер, - техніку пункту контролю безпеки зв’язку, лінійно-кабельного батальйону та вузла зв’язку передового пункту управління. А техніку обслуговували солдати практично усіх підрозділів полку. На даний момент всі кореспонденти знаходяться в мережах зв’язку. А це означає, що особовий склад добре навчений та відмінно виконує свою роботу.
Під час комплексного тренування військовослужбовці забезпечували зв’язком усі вузли зв’язку передових пунктів управління командування Сухопутних військ. Усі солдати мали можливість відпрацювати на практиці свої теоретичні навички. Вони забезпечували зв'язок на реальних відстанях.
Польовий вихід зв’язківців завершиться через тиждень. Усі військовослужбовці полку одразу приступлять до підготовки святкування 70-річчя військової частини з дня її заснування.





Коментарі (0)
avatar