реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Радикалів очолює Авер'янов

Дивно, але першим номером списку Радикальної партії Ляшка до обласної ради є не голова обласної організації, і не відомі на Чернігівщині нардепи Василь Амельченко чи Олег Купрієнко, а заступник голови Державної служби з надзвичайних ситуацій, скандально відомий у Прилуках Олег Авер'янов.

Далі у списку є ряд відомих людей - власник саду, що так і зветься "Сад Ларченка", колишній перший заступник голови Чернігівської райдержадміністрації Олександр Ларченко (цікаво, що на сайті ЦВК місце його проживання позначено як село Галявино, хоча насправді це Халявин), колишня заступник начальника обласного управління екології Людмила Івашко, чернігівський активіст Олександр Машир, директор підприємства "Оболонь- Чернігів" Василь Пустовойт, редактор ніжинської міськрайонної комунальної газети Олена Найда, редактор бахмацької незалежної газети "Порадник" Олег Рубан, голова Борзнянської районної держадміністрації Анатолій Хавило, що пишеться безпартійним.

Від Радикальноїх партії Ляшка балотується і нинішній депутат з Бахмача Микола Шимко. А ще у списку - директор "Чернігівеліткартоплі" Ігор Шкурко, головний лікар Корюківської центральної районної лікарні Сергій Пивовар.

Цікаво - як поєднати у цьому списку Авер'янова і відому прилуцьку полум'яну революціонерку Ольгу Костюк?



Теги:Борзнянська РДА, Чернігівеліткартопля, Чернігівська обласна рада, Радикальна партія Ляшка


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Для довідки: якраз Авер'янов і є голова обласних радикалів, і вила тримає давно і надьожно
avatar
2
На горбу авантюриста і пройдисвіта хочуть вилізти в депутати? Вила в руки і на ферму разом з "лідером"!
avatar