реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Путінські консерви пукають...

Верховна Рада таки ухвалила закон про реінтеграцію окупованого росіянами Донбасу. Знаменно, що за не голосували агенти Москви з фракції "Опоблоку", не голосувала також Юлія Тимошенко - її просто не виявилося в залі, утрималася відома Надія Савченко... Всі путінські консерви гучно лопаються. Ось і Медведчук заявив, що ай-яй-яй... (читайте коментар Вахтанга Кіпіані в розділі "Погляд").

Ще цікавіша реакція московитів. Міністерство закордонних справ РФ заявило, що ухвалення Верховною Радою України закону про реінтеграцію Донбасу можна назвати підготовкою до нової війни. Про це йдеться в поширеному в четвер коментарі МЗС РФ з приводу голосування у Раді.

У російському зовнішньополітичному відомстві переконані, що головна націленість закону – «законодавчо підтвердити лінію Києва на рішення проблеми Донбасу силовим шляхом». А ви думали, що ці хохли, укропи, бандерівці - хто ми там ще для вас? - сидітимуть тихо? Ні, нас цілком влаштовує хорватський варіант, до якого і йдеться...

«Зокрема, оголошено про переформатування так званої антитерористичної операції у військову і передачу її управління військовим, яким будуть підпорядковані всі інші силовики», - зазначили у МЗС РФ.

«По суті, Порошенко отримує необмежені, близькі до диктаторських, повноваження на придушення інакомислення і невдоволення. Інакше як підготовкою до нової війни це назвати не можна», - підкреслюється в коментарі. Бачте, як їм заважає Порошенко! І хіба варто дивуватися, що в Україні так багато його товчуть (хоча часто є за що, але ж головне - мотивація) - всякі московитські лізки богуцькі, нема їм числа, товчуть українського Президента, але анічичирк про президента російського... Не дивно?

...Наразі Україна чекає американські "джевеліни" і це буде для окупантів хороша засторога. Далі на Донбасі точно не полізуть, а будуть всередині вкидати більше для розгойдування ситуації. Путінські агенти - консерви ще й не так засмердять...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:закон про деокупацію Донбасу, джевеліни, російсько- українська війна, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar