реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Прутні гаремного клубу

А знаєте, чому у наших поВЕРХОВЦІВ така ідіосинкразія на слово "війна"? Чому цим печерським моделям сценічних парадно-вихідних мілітер-хакі так любі різні ерзаци та евфемізми на кшталт "широкомасштабного вторгнення"? Про моральне здоров'я народу дбають. Не всього, звісно, бо хто б тоді фронти тримав? Кращих його, народу, "з матні висуванців".

Щоб клінічний переляк війною, бува, не вразив наглою імпотенцією, для прикладу, прутнів,.. пардон, членів столичного чоловічого клубу "Гарем". Задля едемського "воєного стану" сих джентльменів із племінного свинарника бізнес-політичної "еліти" власники (чи то пак євнухи) "Гарему" розклеїли у вагонах київської підземки показні оголошення. Набираємо, мовляв, до клубу танцівниць і танцюрІв. Можна без фахового досвіду - навчимо. Зате зарпалата яка! Починаючи з 80-ти тисяч у місяць!

Хто там "піє Лазаря" про невиконання мобілізаційного плану? Хто шмаленим хортом з папушами повісток у жменях ганяє по селах і хуторах за всім, що при штанах суще? Хто витягує "до прийому" дядьків і джусів просто із тракторів на недоораних та недозасіяних полях? Та майте ж гонор, панове мобілізатори: дочекайтеся вечора, натюхтьорте берці, витріпайте кітелі, цівніть на себе турецькою чоловічою водою - і гуртяком у київський нічний клуб "Гарем". Це ж яка вигОда - економія на медкомісії! Вийдуть при вашому тренованому оці на нічний подіум браві танцювальники - і як у тій пісні співається: "вся краса твоя чудова у мене на виду". Біцепси, трицепси, тонус судин та органів ... Тут-таки, не відриваючись від краси й сили, визначайтеся на здоров'я: того, пластичного, - у штурмову, того, компактненького, - у танк, а сього шминдрика - у розвідку... Та й прутнів клубу, всіх отих "гаремолюбів" чемно за їхні хтиві джентльмени налигавши, потягніть туди, де нині справжні чоловічі нічні забави. Де не ситість екзотичних закусок, не аромооксамит дорогих трунків і не п'янкий нектар пещеного тіла, а їдкий чад, вибухи і пекельне вариво з людської крові й м'яса.

Туди, з видом на Авдіївку.
І Бог вам у поміч!

Валерій ЯСИНОВСЬКИЙ



Теги:широка війна, ухилянти, Валерій Ясиновський, чоловічий клуб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar