реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Протести в Грузії: російське - токсичне!

Все російське стає токсичним. Невинна, на перший погляд, дія російського комуніста - сісти в крісло глави парламенту Грузії - спричинила масовий протест. Спровокували його українці - посол України в Грузії Долгов демонстративно покинув зал засідань під час виступу російського депутата, а народний депутат Віктор Єленський так гостро виступив проти російської церковної окупації, що його довелося евакуювати на територію посольства. Після цього піднялися грузини...

Пише Іван Проценко: "Тим часом народ Грузії об'єднався та виганяє з країни російських окупантів. Протестувальниками зайнято Парламент країни.

В даний час у центрі Тбілісі та інших містах країни відбуваються масові акції протесту проти окупації і дій російської сторони. Громадяни продовжують прибувати до місця проведення акції.

Опозиція дала правлячій партії термін 1 годину для відставки трьох високопосадовців - голови парламенту Іраклія Кобахідзе, глави МВС Георгія Гахара і глави СДБ Вахтанга Гомелаурі. Після закінчення терміну учасники акції увірвалися на територію парламенту".

Як повідомляє грузинська служба Радіо Свобода, після декількох годин сутичок, застосування сльозогінного газу, гумових куль, водометів і затримання кількох десятків демонстрантів, поліція завершила операцію з розгону акції протесту.



Теги:асамблея православних народів, Грузія, Василь Чепурний, Віктор Єленський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar