реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прокуратура швидко реагує на наругу над Державним прапором

Прокуратурою взято на контроль перевірку інформації, розміщеної в мережі Інтернет, щодо наруги над Державним Прапором України у Чернігові

17 квітня в соціальних мережах та деякими веб-сайтами Інтернет були поширені фото, на яких працівники комунальних служб в Чернігові збирають сміття на полотнище схоже на Державний Прапор України.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області уповноважена поінформувати громадськість, що інформацію за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 338 КК України (наруга над державними символами). Досудове розслідування доручено слідчому відділу Чернігівського МВ УМВС України в області.

Процесуальне керівництво розслідуванням здійснює прокуратура м. Чернігова. Хід розслідування прокуратурою області взято на контроль.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Фото Алли Філатової



Теги:прокуратура Чернігівської області, державний прапор


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
власть своими действиями, а оппозиция бездействием, уже давно ноги не только о государственный флаг, но и об всю Украину ноги вытерли!! из Европы нам не товары, а мусор везут, и их прокуратура, почему то, не видит и к уголовной ответственности не привлекает, хотя не помешало бы!!!
avatar