реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прокуратура області працює в штатному режимі

Прес-служба прокуратури Чернігівської області уповноважена поінформувати громадськість, що органи прокуратури області працюють у звичайному штатному режимі.

Прокуратура Чернігівської області здійснює координацію спільних дій усіх правоохоронних органів регіону для попередження та протидії правопорушенням, у тому числі, посягання на державний суверенітет, конституційний лад та територіальну цілісність України.

Нагадуємо, що в прокуратурі області здійснюється прийом громадян. Дізнатися про графік прийому можна у відділі з питань розгляду листів та прийому громадян за адресою у м. Чернігові: вул. Князя Чорного, 9, тел.: (0462) 699-882.

З метою оперативного реагування на повідомлення та звернення громадян про факти хабарництва та корупції, пов’язані з неправомірним використанням посадовцями усіх рівнів своїх службових обов’язків, у прокуратурі Чернігівської області встановлено «телефон довіри». Повідомлення на «телефон довіри» за номером (0462) 77-43-43 приймаються цілодобово.

Також в прокуратурі області діє "Телефон гарячої лінії" для отримання інформації про факти втручання у підприємницьку діяльність з боку службових осіб контролюючих та правоохоронних органів: тел.: (0462) 698-325 (з 9.00 до 18.00 у робочі дні).



Теги:прокуратура Чернігівської області, гаряча лінія, телефон довіри


Читайте також



Коментарі (0)
avatar