реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Проектори Epson — носії інноваційних технологій, необхідних людині у роботі

Компанія Epson лідирує на світовому ринку проекційного обладнання з 2001 р. Проектори Epson в Україні затребувані практично у всіх сферах — в освіті (всі ступені), бізнесі (на всіх рівнях), масштабних за розмахом інсталяціях, а також для обладнання домашніх кінотеатрів обивателів . Високий рівень популярності проекторів цього бренду пояснюється вагомими (перед аналогічними пристроями інших торгових марок) перевагами.

Проектор інсталяційний лазерний 1920x1080 LCD 4500 Лм Wi-Fi чорний Epson EB-L255F (V11HA17140)

Власне виробництво

Компанія Epson має потужний власний виробничий потенціал, необхідний для виробництва різних моделей проекційного обладнання. Крім того, маючи у своєму розпорядженні (запатентовану виробником) технологію Epson 3LCD, компанія постачає на світовий ринок мультимедійного обладнання широкий асортимент пристроїв — це високоякісні проектори Epson із приємним для потенційного покупця співвідношенням за якістю та ціною.

Колірна яскравість

Всі моделі проекторів Epson, оснащена одночасно трьома LCD-матрицями, тому пристрої здатні формувати картинку на проекційному екрані в якісному діапазоні кольорів. Це зумовлено ефективністю випромінювання світлового потоку, в якому відбувається синхронізоване проеціювання на екран трьох (зеленого/червоного/синього) кольорів. Саме в цих моделях спостерігається збіг за «колірним» та «білим» параметрами яскравості, за рахунок чого картинка на проекційному екрані насичена глибокими і одночасно неймовірно яскравими кольорами.

Технологія Epson «трьох матриць» — 3LCD

Короткофокусний проектор 3LCD 1024 x 768 3200 Лм Epson EB-530 (V11H673040)

Epson — розробник оригінальної 3-матричної технології 3LCD, оснащені такою інновацією проектори Epson, передають картинку на проекційний екран у реалістичних кольорах, із відмінним показником яскравості по білому та яскравості колірної, без так званої «веселки». 3LCD Технологія — це додатковий ступінь надійності та зниження рівня витрати електроенергії.

Гнучкість установки та тонка настройка

Кожна модель проекторів цього бренду характеризується потужним потенціалом налаштувань картинки, що проектується на екран, включаючи:

  • усунення (по вертикалі/горизонталі) об'єктива;

  • корекцію (на цифровому рівні) геометрії картинки;

  • зум.

Все це дозволяє проводити тонке налаштування властивостей і різних функцій проектора при його встановленні та встановленні проекційного екрану, зі збереженням якості зображення, що транслюється на нього.

Надійність

Найбільш важливі елементи конструкції проекторів Epson — люмінофори, а також РК-матриці, виготовлені з неорганічних матеріалів, які істотно збільшують термін експлуатації даних пристроїв. Так, наприклад, на кожну лазерну модель своїх проекторів компанія дає гарантію терміном на 5 років, що відповідає терміну їхнього якісного функціонування протягом 20000 год.

4K-Enhancement

Це оригінальна технологія Epson. Якщо ви вибрали WUXGA-проектор або модель з Full HD, ви отримали не просто якісний проекційний пристрій, але й оснащений технологією 4K-Enhancement. 4K-сигнал відтворюється на рівні фізичної матриці з малою роздільною здатністю за допомогою цифрових/оптичних методів обробки картинки. Ціна проектора Epson з даною технологією буде вищою за середню, але в результаті на проекційному екрані користувач бачить зображення високої чіткості, яскравості та контрасту, з найтоншим промальовуванням найдрібніших деталей.

Купити будь-яку модель проектора Epson у Києві чи іншому місті, з доставкою в будь-яку географічну точку України, ви можете прямо зараз в інтернет-магазині компанії Шоутайм. Наші менеджери дадуть відповіді на всі ваші запитання, допоможуть вибрати проектор, розкажуть, як налаштувати та правильно експлуатувати пристрій — все для вас, наші дорогі покупці!






Коментарі (0)
avatar