реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Продається "Луганськтепловоз". Недорого

Велика приватизація продовжується. Потрібно щось продавати адже потрібно виконувати обіцянки за соціальними виплатами, а незабаром надходить час по виплаті процентів і по міжнародних боргах України. ист ось такого змісту надійшов на "Сіверщину".
Фонд оголосив конкурс з продажу 76,001% акцій ВАТ “ХК “Луганськтепловоз”
Фонд державного майна України сьогодні, 31.03.2010 року, оголошує конкурс з продажу 76,001% акцій ВАТ “ХК “Луганськтепловоз”.
Стартова ціна пакета – 400 млн. грн.
Конкурс відбудеться з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону.
Крок збільшення ціни при проведенні торгів “з голосу” ліцитатором – 4 млн. грн.
Конкурс відбудеться 15 червня 2010 року.
До конкурсу допускаються компанії, які не менш як три роки виробляють залізничні локомотиви (електровози, тепловози) та електропоїзди або комплектуючі до них, або використовують залізничні локомотиви (електровози, тепловози) та електропоїзди у своїй діяльності.
Прихід на підприємство приватного власника, крім фінансово-економічних проблем його діяльності, допоможе розв‘язати і соціальні питання. Відповідно до умов конкурсу, інвестор протягом шести місяців з моменту переходу права власності на пакет має, зокрема, сплатити заборгованість із заробітної плати та соціальних платежів. Також він повинен не допускати нової просроченої заборгованості із зарплати та підвищувати її з врахуванням інфляційних процесів.
Фонд державного майна робить усе можливе, щоб конкурс відбувся прозоро та відкрито, і дуже розраховує, що приватизація підприємства стане справді дієвим інструментом у його відродженні та розвитку.



Теги:Фонд держмайна, приватизація, економіка, Луганськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar