реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Про що говорити з Орбаном?

Пригадуєте із яким остервінінням ЗЕботва звинувачувала Петра Порошенка у нібито намірі зустрітися з Орбаном? З Орбаном Порощенко не зустрічався, тому звинуватили ніби збирається. Пригадуєте як ЗЕботва смакувала, що Орбан - проросійський, зо зустрічатися з ним - то погано!...

Так от ЗМІ повідомляють, що Орбан несподівано зібрався приїхати до Києва. А перед тим камери зафіксували як Зеленський дуже емоційно, але ніяк не вороже спілкувався з тим-таким Орбаном.

Нащо Орбан зібрався до Києва? Часом не із Зеленським зустрічатися за зачиненими дверима? Часом не аби залучити Орбана як посередника в переговорах з Пуйлом, як казав Єрмак? Часом не для чергових мирних переговорів з Пуйлом? Як там Зеленський казав? Про кордони 1991 р. вже не ідеться, тепер він хоче незрозумілої сатисфакції? Часом не так, що Пуйло вибачиться, але Маріуполь, Бердянськ і Мелітополь залишить за собою?

Після того, як зелена влада в три пельки горлала, що зустрічатися з Орбаном погано для лідера опозиції, вона не хоче пояснити ПРО ЩО з проросійським Орбаном зібрався балакати преЗЕдент, який так готував нас до травневих шашликів, що вороже вторгнення довелося зупиняти на забитих мирними мешканцями околицях великих міст?

Чи знову "ета другоє" і "какая разніца"?

Дмитро "КАЛИНЧУК" - ВОВНЯНКО



Теги:команда ЗЕ, Україна - Угорщина, Дмитро Калинчук- Вовнянко, широка війна


Читайте також






Коментарі (0)
avatar