реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Про кума Путіна та інших ворогів

Порошенко прокоментував вчорашній візит до Московщини Бойка та кума путлєра Мертветчука.

Кремль продовжує гібридну війну проти нашої держави. І дуже важливо, що про це я нагадую 31 березня. Я ні за кого не агітую, але нам всім треба бачити ставку на цих виборах. Адже Путін цю ставку добре знає. І не приховує, який результат його категорично не влаштовує і він є лише один. Ви бачили вчора новини і відео з Кремля. Побігли до Путіна. Вони економіку обговорюють. Вони обговорюють повісити знову Україну на російську "газову гілку". Вони вже союзи обговорюють, які будуть створені після президентських і парламентських виборів (в Україні – ред.). І вони зараз вже всі стверджують, що вони всі об’єднаються. Проти кого вони об'єднаються? Проти України і проти кожного з нас", – наголосив Президент.

"Що вони поїхали туди вимолювати? Які економічні інтереси? Що вони зі сльозами на очах, простягнувши руку поповзли на колінах і просили у Путіна? Ці поповзли, а інші тут з екранів телебачення говорять, що вони тут стануть на коліна і будуть плакати. Друзі, хочу нагадати всім – Москва сльозам не вірить".

Він також пояснив, яку політику нині провадить Кремль: "Не зумівши прорвати фронт на сході, не змігши розшматувати Україну, він зараз вже не соромиться підірвати нашу єдність зсередини. Ось – майбутня парламентська коаліція, з Кремля прямо пропозиція – і відповідна реакція звідси. Економіку вони обговорюють, в той час як наші хлопці гинуть на фронті. Тому російська пропаганда хоче очорнити нашу з вами команду і принизити в очах українців все, що нами зроблено. Хоча весь світ говорить про те, що за останні 5 років зроблено в рази більше, ніж за 23 роки до нас".

Порошенко також нагадав про відповідальність кожного Українця на виборах за майбутнє України. "Кожен наш крок – це є поразка Путіна. Кожен наш крок це є впевненість в наших силах і це є повага до України і нашої команди з боку наших союзників та іноземних партнерів", – сказав Президент.

Також Порошенко підсумував цитатою із маршу українських націоналістів: "Плач не дав нікому ще свободи, а хто борець, той здобуває світ".

Олег ПУСТОВГАР



Теги:порошенко, зрадники України, Олег Пустовгар, Медведчук, бойко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar