реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Про користь зброї вдома

Поліція Чернігова розслідує обставини інциденту, в ході якого раніше судимий зловмисник уночі проник до господарства чернігівця з метою крадіжки, а коли його помітив власник оселі, напав на нього і отримав у відповідь кулю в ногу зі спецзасобу. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП в Чернігівській області.

За попередніми даними, раніше судимий житель Ріпкинського району вночі проник до господарства чернігівця аби викрасти електрокабель. Пильний господар почув підозрілі звуки та вийшов на ґанок. Побачивши його, незваний гість схопив палицю та спробував нанести удар, однак чернігівець вистрелив у ногу нападника зі спецзасобу для відстрілу гумових куль.

Поліцейські виявили та затримали нетверезого чоловіка з травмами ноги. Його було доставлено на обстеження та лікування до міської лікарні.

Інформація про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 15 (замах на злочин) та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Зловмиснику загрожує покарання до шести років позбавлення волі.





Коментарі (0)
avatar