реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Призначено нового керівника Чернігівської митниці

Чернігівську митницю очолив Денис Пудрик

14 березня перший заступник голови Державної митної служби України Анатолій Гутник представив колективу Чернігівської митниці нового керівника митниці — Дениса Пудрика.

Денис Валерійович працює в митних органах з 1998 року. Народився 13 липня 1977 року. 1999 року закінчив Донецький державний технічний університет за напрямом менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, магістр з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, 2007 року — Національну юридичну академію ім. Я. Мудрого (правознавство, юрист), 2010 року — Харківський регіональний інститут державного управління (магістр державного управління). Розпочинав діяльність з посади інспектора Донецької митниці. Працював на посадах інспектора, старшого інспектора, головного інспектора, заступника начальника, начальника відділу тарифів та митної вартості, заступника начальника Донецької митниці, першого заступника начальника Маріупольської митниці, заступника начальника Східної митниці, начальника Бердянської митниці. З квітня 2010 по березень 2011 року керував Кримською митницею. Має відзнаки Державної митної служби України, громадських та релігійних організацій.

Звернувшись до колективу, Денис Пудрик підкреслив, що позитивно оцінює рівень діяльності Чернігівської митниці. Наголосив, що у подальшому основні зусилля будуть спрямовані на забезпечення стабільного та ефективного функціонування установи з виконання державних завдань.

Анатолій Гутник також представив колективу митниці Геннадія Прокоповича, котрий з 9 березня призначений на посаду заступника начальника Чернігівської митниці – начальника служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, як такого, що був зарахований до кадрового резерву на цю посаду, у порядку переведення з Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області.

Попередній начальник митниці Юрій Соловков нині очолив Центральне митне управління лабораторних досліджень та експертної роботи Державної митної служби України.

Прес-служба Чернігівської митниці






Коментарі (0)
avatar