реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Прилуки" успішно відстрілялися

Ракетний катер Військово-Морських Сил Збройних Сил України «Прилуки» у визначеному районі Чорного моря виконав низку навчально-бойових завдань. Зокрема, бойові вправи із артилерійської та стрілецької зброї. Метою дводенного виходу корабля в море під командуванням капітана 3 рангу Павла Рудя було відпрацювати елементи курсового завдання К-2 та вирішити поставлені командуванням завдання.

— Особовим складом було виконано бойові вправи із артилерійської зброї по повітряних і морських цілях, а також вправи із стрілецької зброї, профілактичне гранатометання. Крім того, проведено навчання з протипідводно-диверсійної оборони корабля на незахищеному рейді при стоянці на якорі, з боротьби за живучість на ходу та інші, — повідомив капітан 3 рангу Павло Рудь. За словами командира корабля, усі поставлені завдання виконано, несприятливі погодні умови цьому не завадили. Як вважає командир ракетного катера «Прилуки», екіпаж продемонстрував високий морський вишкіл, його дії в море можна оцінити на тверду четвірку.

Про це поінформував сайт Міністерства оборони України МОУ

Варто зазначити, що на ракетному катері «Прилуки» після виведення його з акваторії тимчасово окупованого Криму досить швидкими темпами відбулося доукомплектування особового складу, бойове злагодження екіпажу. Корабель вже неодноразово виходив в море з метою виконання поставлених завдань.



Теги:Прилуки, ВМФ України, російська окупація, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar