реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Прилуцькі пристрасті навколо "Батьківщини"

На пленарному засіданні 70 (певно, від червоних комісарів так і ведуть свій рахунок) /позачергової/ сесії Прилуцької міської ради одним із перших народні обранці розглянули звернення голів депутатських фракцій Олександра Прозура, Олексія Гавриша та Андрія Чередниченка щодо необхідності повторного розгляду депутатського запиту стосовно роботи розташованої в мікрорайоні Рокитний сушарки, що належить ТОВ «Батьківщина», і яка забруднює навколишнє середовище та спричиняє надмірну зашумленість.

Олександр Прозур, доповідаючи по даному питанню, ознайомив присутніх з висновком комісії, у якому зазначено, що сушарний комплекс збудований самочинно і працює без дозвільних документів. Як наголосив голова фракції, підприємство отримувало приписи щодо своєї діяльності, але не реагувало на них, тому й виникла необхідність звернутися до обласних контролюючих органів з проханням відреагувати на скарги мешканців мікрорайону (підписалося понад 100 мешканців).

Голова фракції «Батьківщина» Світлана Яременко зачитала відкрите звернення протилежного змісту, підписане 83 жителями мікрорайону Рокитний, яким не заважає робота сушарного комплексу підприємства ТОВ «Батьківщина».

У процесі обговорення даного питання депутати від фракцій «Соціалістична партія України», «Партія регіонів» та «Наша Україна-Народний Рух» стали на захист тієї частини мешканців, що скаржилися на роботу сушарного комплексу. Депутати від фракцій «Батьківщина» та «Комуністична партія України» захищали інтереси підприємства.

Підсумовуючи полеміку, міський голова зауважив, що в місті працюють десятки підприємств, а скарги чомусь надходять лише на окремі з них. Юрій Беркут закликав усіх, хто розгорнув свою діяльність у місті, виконувати закони та поважати людей.

Як показали результати голосування, депутати від фракцій «Батьківщина» та «Комуністична партія України» не підтримали запит депутата Олександра Прозура, тому він не набрав чинності.




Теги:Беркут, Батьківщина, Прилуки, Екологія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar