реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Прилучани вимагають звіту народного депутата

Народному депутату України
Дмитренку О.М.
виборців виборчого округу №210
ЗВЕРНЕННЯ


Просимо Вас провести зустріч із виборцями міста Прилуки та району і проінформувати нас про свою депутатську діяльність, заслухати думки та побажання виборців.

За дорученням виборців Козленко А.В., Костриця Н.Д., Бондаренко В.М.
P.S. До звернення додаємо список виборців у кількості 151 чол. на 8 аркушах.

Громадських активістів міста Прилуки турбує діяльність Верховної Ради нинішнього скликання. Близько трьох місяців тому ми звернулися до приймальні народного депутата України Олега Дмитренка із запитанням, чи можна організувати в місті зустріч із нардепом. Нам пояснили, що графіка прийому немає, та коли виборці мікрорайону М’ятно-дослідної станції зібрали 90 підписів, то депутат після відповідного звернення з ними зустрівся.

Після цього ми організували збір підписів і 30 грудня 2015 року написали звернення на ім’я Дмитренка О.М. (текст подано вище) з проханням звітувати перед виборцями про свою депутатську діяльність згідно передвиборчої програми, надавши список 151 виборця, які бажають заслухати цей звіт. Звернення було надане в приймальню депутата, про що є відмітки на нашому екземплярі: вхідний номер, дата й підпис.

Не отримавши ніякої відповіді в письмовому вигляді на наше звернення, 18 лютого 2016 року ми знову завітали до приймальні. Нам не лише відмовилися назвати причину відсутності відповіді, а й намагалися пояснити, що народний депутат не зобов’язаний із нами зустрічатись.

Вважаємо таку поведінку з боку працівників приймальні народного депутата Олега Дмитренка порушенням Закону «Про статус народного депутата України» та вимагаємо провести звіт народного депутата перед виборцями міста Прилуки.

Анатолій Козленко (за дорученням виборців)

"Град Прилуки"Прилуки сіті



Теги:Прилуки, Дмитренко, звіт народного депутата


Читайте також



Коментарі (0)
avatar