реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прикордонники врятували хлопчика на Дніпрі

Майже опівночі до прикордонників Чернігівського загону, які несуть службу на ділянці відділу прикордонної служби «Дніпровське», від оперативного чергового Державної служби надзвичайних ситуацій надійшла інформація про факт зникнення на річці Дніпро нашого співвітчизника із неповнолітньою дитиною на дюралевому човні з мотором. На цей напрямок терміново висунулись військовослужбовці Державної прикордонної служби і члени громадського формування та почали пошуки потерпілих.

Близько 2-ї години ночі на напрямку Прохорів (Україна) - Верхні Жари (Республіка Білорусь) прикордонники почули крики дитини. За кілька хвилин охоронці кордону разом з членом громадського формування вирушили на човні до місця можливого знаходження потерпілих.

На відстані кількох десятків метрів від берега прикордонники помітили та врятували хлопчика, який тримався за перевернутий човен. Врятовану 9-річну дитину було доставлено до прикордонного відділу та каретою швидкої допомоги в супроводі матері направлено в лікарню. Після огляду фахівців встановлено, що стан здоров’я дитини є задовільним.

На даний час продовжуються заходи разом з представниками аварійно – рятувальної частини ДСНС України у Чернігівській області по пошуку зниклого батька. Встановлено, що зниклим є 39-річний мешканець м. Ірпінь Київської області, який разом з родиною та товаришем приїхали на Чернігівщину рибалити.



Теги:Дніпро, утопленик, Прохорів, чернігівський прикордонний загін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar