реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Придбання якісного кондиціонера в столиці

Перш ніж купувати кондиціонер, споживач повинен поміркувати де він буде розташований. Варіантами є настінні системи, касетні стельові кондиціонери, компактні мобільні версії. Різноманітні кондиціонери у Києві можливо придбати за доступною ціною у надійного постачальника. Чим більше простір кімнати, тим потужніший потрібен кондиціонер. 

На сайті https://vashklimat.com.ua/ можна не тільки обрати потрібну модель, а й ознайомитись з її технічними характеристиками. Це допоможе зробити правильний вибір. 

Популярні рішення

Які існують типи кондиціонерів:

  • Спліт системи, що встановлюються на стіну. Більшість житлових кімнат і підприємств можуть отримати переваги від верхніх настінних кондиціонерів. Вони майже тихі, мають здатність фільтрувати повітря та охолоджувати великі приміщення. Основним недоліком настінних спліт-систем є непостійні коливання температури. Перебування під кондиціонером підвищує ймовірність застуди, і що занадто сильний потік може дути в спину. 
  • Касетний варіант. Система відрізняється складністю монтажу в підвісну стелю. Касетний кондиціонер можна встановлювати у великих приміщеннях площею до 50 квадратних метрів. Допоможе швидко та рівномірно охолодити квартиру чи заміську ділянку. Повітря в системі тече в чотирьох напрямках, що дозволяє швидко підвищувати або знижувати температуру.
  • Мобільні моделі. Мобільні кондиціонери використовуються у квартирах, коли спліт-систему неможливо встановити через ряд побутових факторів. Вони шумні, займають багато площі та мають обмежену потужність. Мобільний кондиціонер можна встановити без допомоги професіонала: через вікно або інший отвір вивести шланг повітропроводу довжиною не більше 1,5 м і шириною не менше 10 см.

Обирати пристрій слід не тільки за ціною, а за наданими можливостями.

Функціонал кондиціонерів

Крім очевидного – охолодження повітря – кондиціонери мають багато додаткових функцій, які слід враховувати при покупці.

До них відносять:

  • Деякі кондиціонери мають можливість нагрівати повітря. Коли ранньою весною або восени немає опалення, ця функція стане в пригоді. Слід мати на увазі, що типова робоча температура зовнішніх блоків спліт-систем становить близько -7 °C.
  • Більшість кондиціонерів мають налаштування осушення для видалення зайвої вологи. Багато людей не звертають уваги на необхідність зволоження повітря, яке є важливим для підтримки здоров’я.
  • Деякі версії автоматично переходять у нічний режим, знижуючи рівень шуму та підтримуючи правильну температуру. 
  • Сучасні кондиціонери підтримують Wi-Fi, ними можна керувати за допомогою смартфона, що усуває потребу в пульті дистанційного керування.

Також слід звернути увагу на відомість виробника. 






Коментарі (0)
avatar