реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Президент Росії говорить на івриті

Після зустрічі президента Російської Федерації Дмітрія Мєдвєдєва з прем"єр-міністром Ізраїля Беньяміном Нетаньяху в одному з московських отелів, керівники держав поспілкувались на івриті. До того ж Нетаньяху був вражений знанням мови, яке продемонстрував Мєдвєдєв.

«Ми говорили з ним однією мовою», - сказав після бесіди Нетаньяху. Він відмітив, що Мєдвєдєв вживав такі слова як «беседер» (позитивна відповідь на питання «як справи?»), «шалом» (вітання), «тода раба» (вислів великої вдячності). «Єдине слово, якого я не почув у його лексиконі, було слово «ні», - відмітив прем"єр Ізраїлю, підкресливши, що «іврит президента Мєдвєдєва краще моєї (Нетаньяху) російської».

Джерело: http://ura-inform.com/ru/neformat/2010/02/16/ivrit#




Теги:Нетаньяху, РФ, Ізраїль, Мєдвєдєв, іврит, президент Росії


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А що тут дивного, коли http://forum.meta.ua/topic/t/68097.html ?
avatar
2
З жидами на івриті, з німцями на німецькій, а з Яником на російській... Знають, мабуть, що Янукович завзятий антиукраїнець, російський охвісток. Тьху, яка огида.
avatar
3
МОДЕРАТОРУ:
Там у посиланні у першому посту в самому кінці зайвий знак запитання. Вірніше він у виразі не зайвий, але при переході по посиланню копіюється разом з посиланням утруднюючи перехід. А тому бажано цей знак питання видалити разом з "пробілом" перед ним, з тим, щоб посилання виглядало так: http://forum.meta.ua/topic/t/68097.html
avatar