реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Президент проснувся і засудив ...марсіян

Схоже, ми всі помиляємося, коли думаємо, що країною керують Президент і прем'єр- міністр. Я донедавна теж так думав.

А оце після кривавого розгону Євромайдану читаю заяву Ніколая Яновіча -- виявляється, владі зовсім невигідний розгін Майдану. І її завдання -- зберігати спокій. Ага. І глава уряду "ніпричьом"...

Ну, з цим уродженцем Калуги все ясно -- зрештою, він таки дійсно не керує силовими структурами. Ними керує Президент, сиріч -- Головнокомандувач усіх у соборній сущих Збройних Сил.

Та Президент стоїчно мовчав. Нє, ну втомився у Вільнюсі -- уже як-не-як пенсіонер за віком, йому б молодшовітіних чи Сашиних стоматологічних внуків няньчити -- а тут державою керуй, йолки-палки. Та й так героїчно жалівся у Вільнюсі перед меншими на зріст жінками -- президентом Литви Ділею Грібаускайте та федеральним канцлєром Німеччини Ангелою Меркель:"Я сам-один три з половиною роки був проти Росії!". Ага, так героїчно був проти, що й харківські угоди підписав... Жалко його, бідного!

Зрештою, Президент моєї держави прокинувся - мо, нарешті відіспався. І що ж він заявив: "Я глибоко обурений тими подіями, які відбулися вночі на Майдані Незалежності. Я засуджую дії, які призвели до силового протистояння та страждань людей".

А що, марсіяни керували тими беркутівцями? Чи мо' й правда, це були підрозділи російського Чорноморського флоту? Так тоді на фіга нам такий Президент -- гарант?

Та щось мені здається, що відчув Вікторфьодорич, що пахне грандіозним шухером

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, євроінтеграція, заява Президента


Читайте також



Коментарі (0)
avatar