реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Президент нагородив посмертно

Президент України Петро Порошенко своїм Указом від 26 лютого нагородив 108 воїнів – захисників України.

У числі нагороджених — двоє уродженців Чернігівської області. На жаль, вони удостоєні нагород посмертно. Про це повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернгівської ОДА.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня за проявлену мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності України, та вірність військовій присязі нагороджені Віктор Маслов з Прилук та Володимир Мальцев з Носівського району.

Віктор Маслов був розвідником розвідувальної роти 3-го батальйону 25-ї окремої повітряно-десантної бригади. Раніше він майже три роки відвоював у далекому Афганістані, а загинув на українській землі 28 листопада минулого року.

Володимир Мальцев — боєць 1-го механізованого батальйону 54-ї окремої механізованої бригади, учасник боїв за Дебальцеве у лютому 2015 року. У ході боїв отримав контузію. Лікувався у Харківському військовому шпиталі. Помер 2 грудня 2017 року від отриманих під час обстрілу поранень. Похований на Батьківщині — у селі Лихачів Носівського району Чернігівської області.



Теги:орден За мужність, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar