реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Президент Янукович уже чекає збройних нападів на владу

Президент Віктор Янукович заявляє про те, що опоненти влади готують збройні напади на органи державного управління.

Про це він сказав під час розширеного засідання уряду в середу.

"Мені правоохоронні органи кажуть, що зараз йде скупка зброї і підготовка до збройних нападів на органи державної влади", - сказав Янукович.

"Люди втратили страх і совість. Хто це організовує? Не ті, кому найважче живеться. Ті, кому найважче – вони мовчать, чекають, терплять", - заявив Янукович.

За його словами, у акціях протесту під Верховною Радою беруть участь люди, які через суд добилися собі виплат високих пенсій та одноразової допомоги.

У підсумку, за словами Януковича, Держказначейство втратило 6 млрд. гривень.

"Ми промовчали, витратили , а зараз під парламент прийшли ламати паркан ті, хто отримує пенсії в 30 тисяч гривень і одноразову допомогу 600-700 тисяч гривень", - сказав Янукович.

"Українська правда"

Коментар із стрічки Фейсбуку
Сьогодні пильно придивлявся у магазинах зброї, що її так забоявся наш Президент...Так! Була одна бабця підозріла, взяла зразу ТРИ!!!! лотка яєць!!! Чернігівщина - край партизанської слави! А Вітя Йолкін часом у Чернігів не збирається...:))



Теги:Янукович, опозиція, чорнобильці


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Вразила фраза - "втратили страх і совість"! Втратили страх? А це опудало хоче щоб його боялися? та не буде такого! Його ненавидять, знущаються з нього, але ніхто його не боїться! А він відчуває свій кінець( може як у Чаушеску?), ось і наклав..
avatar
2
Це той тремтить, що обіцяв стабільність!
avatar
3
"Мені правоохоронні органи кажуть, що зараз йде скупка зброї і підготовка до збройних нападів на органи державної влади"
?????
Звісно, багаті люди не дуже сподіваються, що їх будуть захищати існуючі силові структури, тому закуповують збою для самозахисту.
Навпаки, головними експропріаторами в майбутьньому переросподілу матеріальних цінностей будуть саме працівники правоохоронних органів діючі і колишні.
Дивно, що Янукович називає це "підготовка до збройних нападів на органи державної влади"?
avatar