реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Правий сектор" у Чернігові попереджує: провокації не пройдуть!

Прес- конференція в обласному штабі національного спротиву координатора "Правого сектору" на Чернігівщині Владислава Литвина викликала неабиякий ажіотаж журналістів.

Були й сумніви - чи ж дійсно цей молодий чоловік представляє "Правий сектор"? Були вони від людей, які ніколи не були помічені у націоналістичних структурах, або ж співпрацюють з лібералами.

Владислав Литвин розповів про себе дуже коротко: "Народився, живу і збираюся жити в Чернігові. Моє житло на Новій Подусівці. Ні з яких Карпатських гір я не спустився. Навчався у чернігівській школі № 21. Зараз працюю столяром - різьблярем". На питання чи брав участь бойових діях на Майдані відмахнувся: "Це - не суттєво".

Зауважив, що "правий сектор" базується на "Тризубі" імені С.Бандери, членом якого і він є. Ланки "Правого сектора" зараз формуються по області, є вже навіть у деяких селах: "П'ятеро хлопців, що були на Майдані, захотіли у себе в селі створити таку ланку".

Мета роботи - тотальний громадський контроль за владою. Буде і силовий блок.

Владислав Литвин: "Останніми днями в Чернігові і області почастішали випадки, коли від імені "Правого сектора" здійснюються злочини з пограбуванням, перевіркою квитків тощо. Ми до цього відношення не маємо! Це роблять самозванці і провокатори, їх треба карати відповідно до закону".

Владислав повідомив, що вони вже знайшли тих, хто напав на працівників ДАІ у Чернігові, назвавшись "Правим сектором". Зловмисників передано міліції.



Теги:Правий сектор, націоналісти, тризуб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar