реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Пожежники отримали нову техніку

20 грудня до Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області з почесною місією аби вручити техніку та спорядження завітали заступник міністра юстиції України з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Про це повідомляє сайт Чернігівської ОДА.

“Сподіваюсь, що техніка, яку сьогодні отримують Чернігівські рятувальники, дозволить більш оперативно та на високому професійному рівні виконувати завдання за призначенням та реагувати на всі надзвичайні події”, - зазначив у своєму вітальному слові Сергій Шкляр.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч та Чернігівській міський голова Владислав Атрошенко зазначили, що органи влади і надалі підтримуватимуть рятувальників та надаватимуть можливу допомогу, аби підрозділи були забезпечені новітніми зразками пожежно-рятувальної техніки та обладнання. Почесні гості передали сертифікати та ключі від 3 нових пожежно-рятувальних автомобілів на базі шасі МАЗ та вантажного автомобіля “Mersedes Actros”. Спеціальна техніка працюватиме у пожежно-рятувальних підрозділах Бахмацького, Новгород-Сіверського районів та м. Чернігів. Крім того, міський голова передав рятувальникам обласного центру спеціальне аварійно-рятувальне обладнання, зокрема мотопомпу, бензопили, пожежні рукави, рятувальні жилети, надувні човни та двигуни до них тощо.

Фото Віктора Кошмала.



Теги:ДСНС в Чернігівській області, Чернігівська ОДА, пожежники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar