реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Потрібні працівники на сільгосппідприємства? Навчимо безробітних!

Весна традиційно пожвавлює попит на робочі руки, адже саме в цю пору року стартують весняно-польові роботи, тому керівники сільгосппідприємств завчасно готуються до нового сезону, активно шукаючи працівників.

Щоправда, знайти кваліфіковані кадри виявляється не так уже й просто. Враховуючи вимоги роботодавців до якості робочої сили, використання сучасної техніки, застосування новітніх технологій обробки землі й вирощування сільськогосподарських культур, служба зайнятості забезпечує професійне навчання робітників для сільського
господарства за сучасними навчальними планами і програмами.

Цього року на замовлення аграріїв Чернігівщини протягом лютого-березня буде підготовлено понад сотню робітників, а саме: трактористів-машиністів сільгоспвиробництва різних категорій, водіїв автотранспортних засобів та працівників сільськогосподарських підприємств. Всі вони безкоштовно за направленням служби зайнятості підвищуватимуть кваліфікацію. Це дозволить незайнятим громадянам отримати бажану роботу і стабільний заробіток, а роботодавцям – кваліфіковані кадри.

Під час навчання шукачі роботи ознайомляться з новітніми технологіями в сільгоспвиробництві, сучасною технікою та особливостями керування нею, управлінням, експлуатацією та обслуговуванням, основами охорони праці тощо. Навчання проводитимуть викладачі Сумського центру професійно-технічної освіти ДСЗ.

Перша група слухачів, а це безробітні бахмаччини, вже сіли за парти. Вчаться на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Безпечне ведення робіт в сільському господарстві». Незабаром розпочнуть навчання безробітні з Куликівського, Талалаївського, Ріпкинського та Сосницького районів.

Валентина ФЕДУСЬ



Теги:Центр зайнятості, безробітні


Читайте також



Коментарі (0)
avatar