реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Потрібна допомога Захару -- сироті!

У Чернігівській обласній лікарні перебуває 23-річний Захар Водолазкін, кандидат у майстри спорту з кікбоксингу, член збірної команди Чернігівської області, багаторазовий призер чемпіонатів України і відкритих міжнародних турнірів з кікбоксингу.

8 липня під час відпочинку Захар невдало пірнув у Десну з триметрової висоти. Глибина річки в тому місці, як виявилося, була всього два метри. Ударившись об дно, хлопець втратив свідомість. Тільки завдяки зусиллям водолазів і вчасно наданій медичній допомозі він залишився живий.

Захара відразу ж відправили до реанімації - у нього були важкі травми хребта і спинного мозку. Зараз хлопець майже повністю паралізований - не володіє ні руками, ні ногами, підключений до апарату штучного дихання.

Захар Водолазкін - сирота, тому допомогти хлопцю нікому, а лікування і реабілітація вимагають чимало коштів. Чернігівська міська громадська організація «Союз ветеранів боксу та кікбоксингу» звертається до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу. Якщо у Захара є хоч один шанс на одужання, ми повинні допомогти йому ним скористатися.

Водолазкін Захар 1987 р.н. (24 роки)

Спортивні досягнення:
Член збірної команди Чернігівської області з кікбоксингу, кандидат у майстри спорту України, багаторазовий призер чемпіонатів України і відкритих міжнародних турнірів з кікбоксингу.
Кандидат у майстри спорту України з боксу, чемпіон Донецької області з боксу, призер відкритих турнірів і чемпіонатів Донецької області.

Травма хребта та спинного мозку, відсутність можливості самостійно пересуватися.

Потрібна допомога

Засоби для Захара можна перерахувати на рахунок:
м. Чернігів "Ощадбанк" номер банку № 10024
Код банку: 353553
Код ЄДРПОУ: 09353504
Номер транзитного рахунку: 2924390051
№ карткового рахунку: 26257500017978
Водолазкін Захар Михайлович
ідентифкаційнний код 3198801231
Призначення платежу: благодійна допомога.

Відео та більш детальна інформація про Захара тут - http://sivergrad.org.ua/654-potrbna-vasha-dopomoga-zahar-vodolazkn-nokaut-hvorobi.html



Теги:допомога, кікбоксинг, Благодійність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar