реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Постільна білизна Вілюта (Viluta) – особлива постіль для самих вибагливих!

Бажання придбати якісні постільні речі за помірною ціною змушують людей витрачати багато часу на пошуки підходящого варіанту. Деякі покупці вважають, що гідні вироби пропонують зазвичай зарубіжні торгові марки. Але постільна білизна Вілюта від вітчизняного виробника доводить зворотне.

Чим вона виділяється на фоні приналежностей для сну інших брендів?

Постільна білизна з ранфорсу Вілюта

Фото https://podushka.com.ua/. Постільна білизна з ранфорсу Вілюта

Особливості матеріалу та розміри

Постільна білизна Viluta виготовляється з високоякісних тканин, які мають покращені експлуатаційні властивості. Продукція Вілюта представлена 2 категоріями:

  • Для повсякденного використання. Зносостійкі та практичні комплекти, які витримують багаторазове прання та не створюють труднощів у догляді. Для таких моделей зазвичай використовують більш доступні тканини. Сатин, сатин твіл – 100% бавовняні волокна, які скручуються та переплітаються по удосконаленій технології , ранфорс – покращений варіант бязі, більш м’який та гладкий.
  • Елітні моделі. Виготовляються з особливих сортів бавовни – сатину преміальної якості з використанням певної техніки плетіння ниток. Тканина виходить гладкою та має блиск, подібний шовку, тому виглядає дуже красиво та дорого. Також елітні комплекти шиють з інших солідних матеріалів: жакарду – тканини з рельєфним візерунком, страйпу – різновиду жакарду, який виділяється візерунком у вигляді смуг, вареної бавовни – сатинової тканини, яка має злегка м’яту поверхню, тому не потребує прасування.

Всі використовувані тканини м’які, приємні на дотик, гігроскопічні, добре пропускають повітря та мають великий строк служби. Завдяки сучасній технології фарбування та безпечним барвникам постіль отримує малюнки, стійкі до вицвітання та щоденного використання.

Для задоволення потреб як дорослих, так і дітей, виробник пропонує різні варіанти комплектів постільної білизни: одно-, двоспальні, євро, сімейні, дитячі. Елементи кожного набору відповідають заявленому розміру та відрізняються високою якістю пошива.

Ексклюзивний та різноманітний дизайн

Достатньо відвідати інтернет-магазин домашнього текстилю, щоб переконатися у широкій колірній гамі та безлічі сучасних принтів, якими рясніє постільна білизна Вілюта.

  • Флористичні мотиви. Комплекти у яскравих кольорах, які реалістично повторюють природну красу квітів.
  • Орнаменти, геометрія. Строгі та водночас вишукані принти, які подобаються любителям класики.
  • Дитяча тематика. У колекції виробника представлено достатньо комплектів, щоб задоволеними залишились як малюки, так і підлітки (герої мультфільмів, зірки, космос та ін.).

Якщо ви полюбляєте елітну постільну білизну, неймовірно м’яку та комфортну, але не готові витрачати багато коштів – спробуйте комплекти від торгової марки Viluta! Такого задоволення від сну ви ще не отримували! 






Коментарі (0)
avatar