реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Портал "Сумно?": перша п'ятирічка

Цієї осені портал «Сумно?» святкує своє п’ятиріччя. За 5 років зі звичайного онлайн-видання він перетворився на потужну соціальну мережу, яка на сьогодні є однією з найпопулярніших українських мистецьких інтернет-спільнот.

http://5.sumno.com/

квитки: http://5.sumno.com/shop/view/1201/5-denchyk/

Відсвяткувати День народження видання запрошує 23 жовтня до Київської малої опери, в приміщенні якої 1910-го року було влаштовано перший у місті кінематограф. Сто років потому в одному з залів будівлі знову відбуватимуться кінопокази: свої роботи на розсуд гостей представлять молоді київські аніматори; Олександр Власюк (він же – Сашко Лірник) презентує анімаційний проект «Моя країна – Україна» – серіал, кожна трихвилинна серія якого розповідає відому або забуту казку, історію, легенду з якогось місця України; своє експериментальне кіно покаже відома режисерка-документаліст Наомі Умань. Американка з українськими коренями Наомі нині живе й працює в селі Легедзине, що на Черкащині, куди переїхала кілька років тому з Лос-Анджелеса. Також в рамках візуальної частини святкування пройде виставка картин молодих та досвідчених художників, зокрема – Агіци Бо-Гі, Наомі Умань та Марисі Рудської.

Не менш насиченою буде і музична частина дійства. Із п’ятиріччям мережу «Сумно?» вітатимуть гурти «ДомРа», «Zapaska» та «Пропала грамота». Останні презентуватимуть свій третій студійний альбом «Чудернацька сила».

В ході святкування відбудеться показ мод від друзів порталу – «Мокша. Людяний одяг», які минулого року втілили проект «Сумно?Одяг».

Отже, запрошуємо на свято до Київської малої опери, що знаходиться за адресою вул. Дегтярівська, 5, що в хвилині ходьби від метро Лук’янівська. Початок заходів – о 16:00. Вартість входу при попередньому замовленні квитка – 50 грн, на місці – 70 грн (квиток – це мінімальний благодійний внесок у розвиток некомерційного проекту).

Квитки можна замовляти вже зараз! http://5.sumno.com/shop/view/1201/5-denchyk/




Теги:інтернет-спільнота, портал Сумно?



Коментарі (0)
avatar