реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Порядок по Януковичу: дві кримінальні справи закрито!

Генеральна прокуратура закрила кримінальну справу щодо колишнього міністра внутрішніх справ Василя Цушка. Тодішнього міністра внутрішніх справ підозрювали у перевищенні службових повноважень при захопленні приміщення Генпрокуратури.

Через 3 місяці після силового зіткнення у Генпрокуратурі тодійшній президент Ющенко, звертаючись до Гепрокурора Медведька та обласних прокурорів, сказав: "Вас це не ображає, що до вас зі зброєю заходить хто попало? Ногами вибиває ваші двері. А ви робите акцент, що так можна жити. Закриваєте справу. Відкриємо справу! Відповідальність повинна бути".

Незадовго до президентських виборів 2010 року Василь Цушко з'явився в оточенні Віктора Януковича і, зокрема, супроводжував його у передвиборчій поїздці до Одеси. Тоді газети писали, що він бадьорий, має гарний настрій і запевняє, що правоохоронні органи ним не цікавляться. Хоча, коли Цушко переховувався у Росії, пускали чутки, що він навіть отруєний.

Також закрито кримінальну справу проти відомого одесита Маркова, підозрюваного в побитті учасників демонстрації та у фінансуванні молодиків, один з яких вбив українського патріота Максиама Чайку. Ігор Марков уже повернувся в Україну і повідомив про відновлення реєстрації його партії "Родіна".

За повідомленням Бі-бі-сі та Укрнету




Теги:Янукович, фсб, Генпрокуратура, Ігор Марков, Цушко, Родина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar