реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Помічник зрадника вчить любити батьківщину

Дивіться, як виходить. Мураєв - держдавний зрадник. Отримав підозру бо, за даними СБУ "використовував підконтрольний йому телеканал "Наш" для масового поширення кремлівських наративів в інформаційному просторі України. Таким чином, він (Мураєв) цілеспрямовано використовував власний медіаресурс для маніпулювання громадською думкою українців в інтересах РФ"

А ось Тигран Мартиросян. У 2018-19 роках він очолював телеканал НАШ, який, за словами СБУ, маніпулював громадською думкою українців в інтересах московії.

Можливо, директор телеканалу, який фізично забезпечував роботу телеканалу НАШ у інтересах агресора теж отримав підозру, як і його роботодавець?

Ніт! Служба безпеки України вважає, що "викривлену інформацію" в ефір подавав Мураєв особисто, а керівник його телеканалу НАШ нічого не знав про маніпуляції громадською думкою каналу, яким він керував.

Можна тільки порадіти за нашу Службу Безпеки, яка, очевидно, є найбільш довірливою спецслужбою у світі.
А поки СБУ чекає Мураєва із-за кордону, Тигран Мартиросян продовжує вчити нас любити Батьківщину в якості диктора Єдиного марафону. Так, кращої кандидатури висвітлювати війну, ніж державний зрадник, в Єдиному марафоні не знайшли.

Воно, дуже смішно, звичайно. Але це дуже крізь сльози той сміх. Бо через таку беззубість правоохоронців, через дії зрадників вмирають живі люди, яких не повернеш.

Сергій МАРЧЕНКО



Теги:державна зрада, Мураєв, Тигран Мартиросян, телеканал Наш, Єдиний марафон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar