реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Небесна сотня поповнилась Василем Третецьким

Від вогнепального поранення помер екс-мер Миргороду, голова Народної Ради Мирогорода, який 9 днів пробув у вкрай важкому стані у лікарні.
Нагадаємо, 16 березня у Миргороді злочинці намагалися викрасти активіста і координатора миргородського Євромайдану, голову Народної ради Миргородщини, багаторічного члена Центрального Проводу УНП 58-річного Василя Третецького. Та коли він почав чинити опір, вистрілили у ногу з мисливської рушниці. Через сильну травму та втрату чотирьох літрів крові Василь Третецький знаходився увесь час у реанімації.

На вбивці не було маски. Утім, міліція і досі не заявила про те, що встановлено особи зловмисників.

Василь Третецький - полковник запасу Збройних Сил України. У 1996 і 2000 роках обирався міським головою Миргорода, очолював Асоціацію міст Полтавщини.
У 2005-2007 рр. був заступником голови Харківської облдержадміністрації. Тривалий час він очолював Харківську обласну організацію Української народної партії.
Останнім часом займався громадсько-політичною діяльністю на Миргородщині.



Чернігівські побратими Василя Пилиповича висловлюють співчуття його рідним і близьким. І вимагають від Міністерства Внутрішніх справ ретельно розслідувати цей злочин і встановити справжніх замовників та виконавців злочину. А від Генеральної прокуратуру - взяти розслідування злочину під особистий контроль.








Коментарі (0)
avatar