реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Помаранчі -- російській опозиції

Російська опозиція проводить 10 грудня, у день Прав людини, масовий мітинг на захист волевиявлення громадян, яке було сфальсифіковане під час виборів до Державної Думи РФ VI скликання.

Українська опозиція вважає своїм обов’язком підтримати визвольний народний рух в Росії і допомогти колегам доробками українського протестного руху та бойовим духом, повідомляють активісти ЧорКому.

Учасники КУПР спільно з Чорним Комітетом та Блоком «Порядок і Достаток» відправила свого делегата у Москву і з ним передала одному з лідерів російської опозиції Іллі Яшину мішок апельсинів - фруктів революції, декларацію з рецептом і технологією коктейлю Молотова, три пляшки «коктейлю революції» та декілька наметів.

Під час відправки делегата від української опозиції перон оціпила міліція та працівники Служби Безпеки. За оцінками, біля вагону зібралося близько трьох десятків міліціонерів у формі та понад сімдесят «людей в цивільному». Вздовж усього потягу через три метри стояли бійці позавідомчої охорони. При посадці делегата у вагон на активістів накинулися працівники міліції і люди в цивільному, відштовхували журналістів, затуляли об’єктиви відеокамер і фотоапаратів, намагалися не пустити делегата до вагону. Відомого російського журналіста, який знімав подію на відеокамеру, вхопив полковник міліції Слободянюк - один з тих, кого пофарбували в помаранчевий колір минулого року - і брутально потягнув до відділення.

Оскільки делегат був вже у вагоні, активісти кинулися рятувати журналіста. Полковник Слободянюк, дізнавшись, що напав на журналіста відомого російського журналу, до того ж ще акредитованого у Верховній Раді України, перелякався і став зображати з себе надзвичайно дружню людину; пояснював, що лише хотів запросити журналіста на чашку чаю і таке інше.

Тим часом потяг з делегатом від КУПРу та ЧорКому і подарунками для російського народу рушив до Москви.

Олена БІЛОЗЕРСЬКА
http://bilozerska.livejournal.com/555311.html



Теги:Олена Білозерська, Україна -Росія, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar