реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Політичні перебіжчики

Екс-консул України тричі за півроку змінював політичну орієнтацію63-річний викладач політології Чернігівського національного педагогічного університету Микола Рудько за півроку встиг очолити обласний осередок "Фронту змін", потім попрацювати на структуру Литвина, а після поагітувати за Януковича у місцевих газетах.

Рудько відомий в Чернігові як колишній проректор університету, який потім перейшов на дипломатичну службу. Був консулом України в російському Санкт-Петербурзі. Рік тому повернувся в Чернігів.

Між двома турами політичну орієнтацію також змінив 59-річний ректор Інстиуту історії та археології Чернігівського національного педагогічного університету Олександр Коваленко.

У першому турі він був довіреною особою Ющенка по 208-му виборчому окрузі міста Чернігова, а зараз є членом політради "Єдиного центру" та працює на штаб Януковича.

Найрезонанснішим чернігівським перебіжчиком є екс-депутат ВР Володимир Ткаченко. У 2006 році він очолював обласний осередок БЮТу, пройшов за їх списками в парламент. Потім голосував за широку коаліцію. У Києві встиг отримати депутатську квартиру і залишився викладати.

Геннадій ГНИП, Gazeta.ua




Теги:перебіжчики, Олександр Коваленко, Володимир ТКАЧЕНКО, Микола Рудько, зрадники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar