реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Пограбовано квартиру голови Носівської РДА

Поліцейські одного з відділів поліції ГУНП в Чернігівській області затримали злодія, який обікрав житло голови місцевої райдержадміністрації. Крадіжка сталася посеред білого дня, - повідомляє сайт Кримінал, обов'язок, право.

Заявниця повідомила, що залишила будинок незамкненим лише на кілька хвилин. Вдома був її 82-річний батько, але він нічого не чув і не бачив. З будинку зникли ноутбук, комп'ютер, ТВ-тюнер, веб-камера та дві пляшки колекційного вина.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, правоохоронці зафіксували сліди проникнення та вилучили ряд речових доказів. Шляхом реалізації оперативної інформації кримінальна поліція вийшла на слід одного з можливих учасників крадіжки.

В ході огляду господарчих будівель у загальному дворі багатоквартирного будинку, де мешкав підозрюваний, проведеного з дозволу господарів, було виявлено частину викрадених у потерпілої речей. Сарай, в якому знайшли речовий доказ, саме і належить 32-річному раніше судимому місцевому жителю. Це й дало підстави для оголошення йому підозри.

Під час проведення подальшої перевірки та санкціонованого обшуку вдома у підозрюваного були знайдені й інші речі з будинку потерпілої, окрім вина, яке зловмисник, з його слів, випив.

На даний час інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (крадіжка з проникненням у житло чи інше приміщення чи сховище), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Підозрюваний згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.



Теги:пограбування, рда, Носівка


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А шо там за вино було калекціонне не написано
avatar
2
Знали б ви ту "головиху РДА". Там тільки й осталось хіба шо вина колєкціонного випить. Шоб навсєгда.
avatar