реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Погода не посміхнулась "Фортуні"

В с. Южне Ічнянського району внаслідок несприятливих погодних умов (пориви сильного вітру) 25 травня сталося часткове руйнування 20 покрівель житлових будинків та 4 покрівель зерносховищ в ПСП "Фортуна", без електропостачання залишилось 180 житлових будинків.

Загиблих та травмованих немає. Матеріальні збитки встановлюються. Про це повідомило обласне управління з надзвичайних ситуацій та подолання наслідків аварії на ЧАЕС.

На аварійно-відновлювальних роботах задіяні бригада Ічнянського РЕМ (6 осіб, 1 одиниця техніки) та місцеве населення.
Також на Чернігівщині сталися дві пожежі.

В Чернігові о 20 год. 52 хв. 25 травня сталася пожежа безгосподарної будівлі по вул. Зеленій, 10 (8х12 м, стіни цегляні, покрівля металева). Вогнем знищено перекриття на площі 40 кв.м, покрівлю на площі 70 кв.м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється. Під час пожежі отримала опіки 80 % тіла 1 невідома особа чоловічої статі.

В Ніжині о 3 год. 26 травня в господарстві по вул. Корчагіна, 3 виникла пожежа в житловому будинку (10х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено підлогу та перекриття на площі 3 кв.м. На місці пожежі виявлено тіло господарки, 1948 року народження. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальних електроприладів.




Теги:аварія, пожежі, Ічнянський район, зруйновані дахи, Надзвичайні ситуації, стихія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar