реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Погода і самопочуття у травні

З 21 по 23 травня в більшості регіонів України, як і раніше, очікується малокомфортна прохолодна погода з різкими змінами сонячної погоди на дощову і вітряну, з грозами і шквалами і температурними перепадами.

Така погода буде несприятливо впливати на самопочуття людей, що страждають на захворювання опорно-рухової системи, вегето-судинну дистонію, бронхіальну астму, хронічні запальні бронхо-легеневі патології.

В умовах високої вологості і прохолодного повітря, особливо в причорноморських регіонах, є підвищеним ризик простудних захворювань, особливо у людей з ослабленим імунітетом.

У денний час дуже волога погода буде особливо несприятливо впливати на гіпертоніків, а також на астматиків і людей з порушеннями мозкового кровообігу.

В ці дні дуже динамічна погода може бути причиною загострення психічних захворювань. Весняний бурний розвиток мікрофлори і активне цвітіння рослин може провокувати загострення захворювань алергічного характеру.

У метеочутливих людей динамічна погода в регіонах, де пройдуть дощі, може провокувати головні болі, підвищену збудливість і дратівливість, зниження уваги.

З 21 по 23 травня очікується слабко збурена геомагнітна активність з періодами підвищеної активності, що буде додатковим несприятливим фактором для людей, що страждають на серцево-судинні захворювання. .

МЕТЕОПРОГ радить приділити особливу увагу власному здоров`ю.




Теги:прогноз погоди, гіпертоніки, метеопрогноз, самопочуття


Читайте також



Коментарі (0)
avatar