реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Податкова відзначила "Сіверщину"

Поряд з наповненням державного та місцевого бюджетів є у податківців і таке завдання, як надання платникам податків інформаційних та консультаційних послуг. У цьому напрямку, завдяки сприянню місцевих засобів масової інформації успішно працюють міські податківці. Актуальні нововведення податкового законодавства та питання декларування доходів громадян, постійно висвітлюються у газетах «Обьявления по средам», «Чернігівські відомості», «Чернігівщина», «Сіверщина», «Деснянська правда», «Из первых рук», «Слово», «Живи з надією» тощо. Також і на радіоканалах ЛТД «Налмс», кабельного телебачення ВАТ ТРО «Ліга», ТРА «Новий Чернігів».
Окрім цього, мешканці міста мають змогу більш детально дізнаватися про новації оподаткування завдяки веб – порталу Чернігівської міської ради, «Чернігівському монітору», тижневику «Сіверщина», сайту «ТРА Новий Чернігів», Інтернет - виданню «Високий Вал», «Події і Коментарі» у рубриці «ДПІ у м. Чернігові інформує». Проте на цьому не зупиняємося. Інформацію щодо податкового законодавства можна побачити на сіті – лайтах, ТВ – екранах, листівках у міському транспорті, нотаріальних конторах тощо.
Неабияку допомогу податківцям надають і податкові волонтери. Вони беруть участь у акціях по розповсюдженню друкованої продукції у людних місцях.
Такі заходи як сеанси телефонного зв'язку «гаряча лінія», проводяться щотижня.
Втім, інформації, як і грошей, багато не буває. Податківці переконані: перш, ніж контролювати та вимагати повної та своєчасної сплати податків, потрібно перед усім навчити і роз’яснити. Це – головна запорука успіху партнерських взаємовідносин податкової служби з платниками податків.
Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar