реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Податкова: режим он-лайн

Державною податковою інспекцією у м. Чернігові повною мірою забезпечується можливість реалізації громадянами конституційного права на звернення. Податківці створюють комфортні умови для громадян, які мають бажання повідомити про факти порушення їх законних прав.

З початку року до ДПІ у м. Чернігові надійшло 17 письмових звернень громадян, в тому числі через органи державної влади та правоохоронні органи - 3 звернення.

Переважна більшість порушених питань стосується контрольно-перевірочної роботи (перевірка діяльності суб’єктів господарської діяльності, надання в оренду житла, виплата заробітної плати в «конвертах». Актуальними є й оподаткування доходів підприємницької діяльності, плата за землю тощо.

Протягом звітного періоду керівним складом ДПІ у м. Чернігові проведено 30 особистих прийомів громадян (19 – через громадську приймальню, 11 – виїзних).

Аналіз тематики питань, порушених у зверненнях громадян на особистих прийомах, свідчить, що переважна їх кількість стосувалася податку з доходів фізичних осіб, податку на прибуток підприємств, реєстрації та обліку платників, реструктуризації податкового боргу.

Посадовими особами інспекції під час особистих прийомів громадянам надано вичерпні усні відповіді та прийнято у межах чинного законодавства відповідні рішення щодо вирішення порушених громадянами проблем.

Звертаємо увагу платників податків на можливість отримання кваліфікованих відповідей з питань оподаткування в режимі он-лайн від Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової адміністрації України за багатоканальним (безкоштовним зі стаціонарних телефонів) телефоном 0-800-501-007 (з 8-00 до 20-00 у робочі дні) та через мережу Інтернет : www.sta.gov.ua (цілодобово).

Податківці міста і надалі налаштовані стверджувати партнерські стосунки з платниками податків, формувати у громадян високий рівень податкової культури.

Алла Булава, головний держподатінспектор відділу масово-роз`яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Чернігові




Теги:податкова, звернення громадян, он-лайн


Читайте також



Коментарі (0)
avatar