реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Плюють на Україну...

Часто в нас, в українців, емоції беруть гору над здоровим глуздом. Розчарований і зневірений народ радо плює на Порошенка. Захват від цього обпльовування такий великий, що люди не помічають, як поряд з ними стає Коцаба, Шарій, Гаспарян, «Первый канал», російські націоналісти і пропагандисти – і ось вже всі разом вони плюють на цього Пороха, який лежить під крапельницею із написами «армія», «мова», «віра», «безвіз», «томос».

У вас приступ праведного гніву через зради, поразки, корупцію та розчарування? Не буду давати порад і читати проповідей. Говоріть, пишіть і робіть те, що вважаєте за потрібне. Тільки будьте відповідальними за свої рішення. Адже в нас за рік після виборів виявляється, що за обрану владу ніхто не голосував.

Президентів і депутатів обираєте ви. Ворог же сам нас обрав. Цей ворог Росія і російський народ, який із захватом крутить ручку м’ясорубки і каже, що українські трупи і спалені села – це одне, а дружба між народами – це інше. Ні, це брехня. Кров, пошматовані тіла і трупний сморід в одному флаконі з російським народом. Не забувайте хто є ворогом, не пробачайте.

Павло ПОДОБЄД



Теги:вибори 2019, інформаційна війна, Павло Подобєд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar