реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Плем'я дилетантів

Дивлячись на Вакарчука на пісочку в трусиках, з сумом розумію, що всі оці "нові обличчя" в політиці - суцільні порожні місця.

Плем'я, яке виплекали дилетанти нашого покоління, на хибних уявленнях про західний спосіб життя і мислення. Починали з медицини а-ля Кашпіровський, Брюса Лі, і закінчували тим, що в країні половина населення мають посвідки юристів, економістів і фінансистів.

Суцільна імітація життя і статусності, коли кількість подорожей важливіші за вибір місць (якщо це не модні напрямки), коли селфі важливіше за культуру місцини, в яку ти прибув.

Все життя - боротьба за права: не паритись, працювати ні на копійку більше, ніж заплатили, собствєнноє мнєніє (особливо, у випадках, коли ти про це читав лише під фотками в інстаграмі) і так далі.

Навіть до тупих малінових піджаків у мене поваги було більше, бо ті хоч власними здоровлям відповідали за статус, і зі старих шкіл щось пам'ятали з географії чи геометрії. А "нові" - просто тупі й "мають права", які просто отримали від народження, а не як плату за працю.

Кажете - Славко чи Владімір Альсанич вже старі...

Помиляєтесь. Це - вередливі, балувані дорослі діти, які все життя вдавали креативність у дуже вузькій сфері.
Ваші надії, виборці, на те, що це - державні діячі, опора нації, не справдились. М'яко кажучи.
Маніакальною тягою до безперервного відпочинку у нових облич навіяне...

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:піар, Олександр Сосницький, селфі, Вакарчук, мітація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar