реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Після купівлі чергової машини Микитась вступив у "Волю народу"

Позафракційний депутат Максим Микитась відтепер входить у склад депутатської групи "Воля народу". Про це йдеться на "Українській правді" .

За словами глави групи Ярослава Москаленка, Микитась уже написав відповідну заяву про вступ.

"Заяву він уже підписав, вона у мене. Сьогодні її занесено голові парламенту", – розповів Москаленко.

Як повідомлялося, у серпні 2017 року Микитась задекларував купівлю Land Rover Range Rover (L405) 2017 року випуску за 5 151 911 гривень і ще компектуючі до цього авта на майже 100 тисяч гривень.

Микитась обраний від Чернігова, Ріпкинського та Чернігівського районів. Має неоднозначну репутацію в Києві, як забудовник. Балотувався за підтримки БПП.

Група "Воля народу" в себе включає 17 народних депутатів, переважна більшість з яких обрані на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року за мажоритарними виборчими округами. Основний кістяк групи сформовано з народних депутатів VII скликання, які перед виборами входили у депутатську групу «Суверенна європейська Україна». До того частина депутатів групи в минулому скликанні була членами Партії регіонів, брали участь у голосуванні за т. зв. «закони про диктатуру».

До цієї групи входять такі одіозні депутати, як Анатолій Гіршфельд, Вячеслав Богуслаєв, Олесь Довгий, Володимир Литвин, Олександр Фельдман.



Теги:Микитась, Воля народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar