реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Пильнуймо за дамбами корупції!

Річка Томь у місті Томську розмила дамбу, бо вона була зліплена із землі та прикрита плитами. Така ж ситуація на річках Урал та ще якійсь, що заливають Оренбург, Орськ, Курган... Це все на Росії.

Російський же класик Салтиков- Щедрін писав, що якщо його розбудять через 100 років після смерті і запитають - що робиться в Росії? - відповість: "Пьют і воруют-с!". Він помер у 1889 році, але й через 130 років ситуація така ж. А він знав, що казав, бо був віце- губернатором у Рязані і Твері.

...Проте, на жаль, і Україна не далеко від цього відійшла - корупція зараз топить Росію, але ж вона іржавою хваткою тримається і у нас. На "яйцях Рєзнікова" по 17 гривень штука, на депутатах, які оплесками (!) проводжали такого міністра оборони, на братах Шефірах - перших радниках президента, на абхазькому біженцю Арахамії... та й перерахувати всіх важко.

Єдине радує, що все ж Московія- Росія валиться як колос на глиняних ногах, як ті дамби, зроблені з гівна і палок... Проте пильнуймо, щоб не було з Росією, як у Шевченка з Польщею: "Хвалитесь, що Польща впала? Правда ваша - Польща впала та й вас роздавила!"

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Корупція, Повінь, Салтиков- Щедрін, команда ЗЕ, Томськ, Оренбург, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar