реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Під заставу в 91 тисячу гривень відпущено помічника нардепа-регіонала

Керівника СТОВ «Батьківщина», депутата Чернігівської обласної ради Олега Дмитренка та помічника народного депутата України Ельбруса Тадеєва Олега Кривобока 4 вересня було затримано міліцією за звинуваченням у причетності до нападу на працівника міліції під час конфлікту на полях Срібнянського району наприкінці серпня 2013 року.

Але вже 5 вересня Дмитренка та Кривобока було відпущено під заставу в 70 тисяч грн.

Про це повідомив 6 вересня під час прес-конференції юрист СТОВ «Батьківщина» Володимир Фролков. Проте за даними "Сіверщини" ця сума становить 91 тисячу.

Певно, саме участь представників Ельбруса Тадєєва і народила версію про чеченців на срібнянських полях. Нагадаємо, затримання проводилося за підозрою в нападі на міліціонера. також було пошкоджено колеса шести дорогих комбайнів.

На спірних землях кукурудзу сіяла "Батьківщина", а приїхали її збирати озброєні охоронці "Кернел-групи", яка поглинула "Дружбу-нову". Власник "Кернела" Сергій Веревський постійно живе в Англії. Проте команди віддавалися саме з центрального офісу кампанії.

"Сіверщина" пише на своїх сторінках: срібнянська стрілянина ще раз доводить, що українська земля має оброблятися фермерами, а не латифундіями!



Теги:Олег Дмитренко, Веревський, Срібнянський район, Кернел, бій за врожай, Ельбрус Тадєєв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar