реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Піарні чудеса

Новина наздоганяє новину. Ще вчора народ, і я в його числі, зі співчуттям слідкували за поневіряннями одного нещасного дідуся. Той дідусь, кримський татарин, чудом вирвався з Криму і приїхав до Києва шукати справедливості. Порох і його клєврети йому не допомогли, навпаки, обіцяли вбити, якщо він буде й далі приставати. Дідусь на якийсь час зашифрувався. І тільки оце позавчора чудом прорвася до доброго нового, як ми його любовно називаємо, прєзіка. Що особливо цікаво, вдалося йому проникнути до нього якраз тоді, коли той мав зустріч з іноземними послами. Прєзік попросив у послів пардону, і дідусь щось пошептав йому на вушко. Посвячені одразу ж «допустілі утечку» інформації, і таким чином стало відомо, що дідусь просив надати йому в Києві квартиру, щоб йому не довелося поповнювати ряди бомжів і ганьбити Україну, в якій до влади прийшов такий чудовий прєзік.

Відбулося все це за годину до того, як з достовірного джерела стало відомо, що дідусь має непогану квартиру у Криму, а його син у Москві - ще кращу.

Так що ми заспокоїлися, навіть не встигнувши особливо розхвилюватися.

Нині ж новини одна за одною, і всі на розрив мозку. Перша. Повідомляють, що Одеса зранку стоїть на вухах. Перекривають вулиці, скрізь посилені поліцейські патрулі, водолази прочісують прибережну акваторію. Друга. У Києві зранку зафіксоване зникнення президента. Третя. Президент вранці випадково виявлений в повітрі на борту, рейс «Київ-Одеса», в економ-класі, поруч чи то з Богданом, чи з Разумковим, одне слово, з вірним члєном (зрозуміло, каманди.) Перевтомлений, спав у економ-кріслі, але дозволив,члєну, який сидів поруч з ним, робудити себе для селфі з дітьми, які уже не спали, і, дякуючи пильній учительці, не проспали «найволнітійший» і найщасливіший день свого життя.

Стало відомо також, що услід за економ-рейсом з економним прєзіком і щасливими дітками, летить спецборт з автомобілями і охороною прєзіка. І начебто десь там притулилася і перша лєді. Чому за наявності спецрейсу Богдан чи якийсь інший члєн розлучив прєзіка з першою лєді і втулив в економ-клас, наразі невідомо. Я підозрюю, що мета була, як завжди шляхетна. Якщо не вдалося з об'єктивних причин ощасливити кримського дідуся, то гуморний прєзік вирішив проробити аналогічну операцію і ощасливити діток.

Ну, про дітей начебто більше нічого цікавого, а для широкого загалу – в Одесі відкривається чергова «ліга сміху» і тамтешні сміхуни поставили ультиматум: якщо прєзік не приїде, вони не будуть сміятися, а заллють Привоз і Дерибасівську сльозами.

Претендент від Зєлі на місце премєр-міністра тимчасом заявив, що в країні повний порядок. Виявляється, ніякого «зубожіння» нема, отже, й не було. Утішив, хоч і забув сказати, що новий прєзік тут ні при чому, це ще Порох постарався.

Хай там як тепер ми точно знаємо від цього авторитетного члєна, що від «зубожіння» ми не помремо (мається на увазі члєна каманди).

Але непомітно підсунулася інша небезпека. До кінця каденції наших коміків ще далеко. І якщо вони й далі будуть так піаритися, то ми можемо окочуритися від сміху. Вони ж, трясця їхнім матушкам, професійні гумористи. Якщо візьмуться серйозно і системно – «укатають на раз!».

І ніякого» "зубожіння» не треба.

Василь БОСОВИЧ



Теги:піар, кримські татари, Одеса, перемога Зеленського, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar