реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Перші особи Чернігівщини побоялися зустрічатися з людьми у Крутах?

Вчора, за повідомленням обласного радіо, напередодні 96-ї річниці бою під Крутами голова Чернігівської облради А. Мельник та "губернатор" області В. Хоменко несподівано здійснили вояж до Меморіалу Героїв Крут де начебто вшанували їх пам’ять. До того ж "губернатор" навіть перед кимось ще й виступив.
Натомість на сайті ОДА зазначено, що заходи з нагоди 96-ї річниці бою під Крутами у рамках заходів (за участю керівництва облдержадміністрації) заплановано провести Мітинг-реквієм по вшануванню пам’яті загиблих під Крутами. Цей захід повинен розпочатися об 11:00 у Меморіальному комплексі «Пам’яті Героїв Крут» (с. Пам’ятне Борзнянського району) .
З ранку, 29 січня у відділі інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю обласної ради не змогли ні підтвердити, ні спростувати візит 28 січня до Крут голови облради А.Мельника.

Натомість, начальник Департаменту з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю А.Подорван повідомив, що рішення про перенесення дати офіційного візиту перших осіб області до Крут було прийнято керівництвом області начебто у зв’язку з недопущення посилення протистояння в області між владою і людьми.

Керівник делегації чернігівського Майдану, що постав біля ОДА 25 січня на знак протесту застосування сили владою, яка у складі 27 активістів з ранку 29 січня рушила для урочистого вшанування пам’яті Героїв Крут, Володимир Ступак прокоментував таку дивну поведінку перших осіб області. Він вважає, що Майдан і чернігівці можуть розцінити це або як боягузтво, або як небажання спілкуватися з людьми і йти на безпосередній діалог з ними.

На цьогорічному вшануванню Героїв Крут чернігівці сподіваються побачити і поспілкуватися з Третім Президентом України Віктором Ющенком, завдяки якому постав Меморіальний комплекс «Пам’яті Героїв Крут».


Сергій Соломаха





Коментарі (0)
avatar