реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Перевірка на особисту відданість?

Якщо президент Зеленський «прийме» заяву про відставку Гончарука з подальшим її розглядом Верховною Радою - це буде погано для країни. Коротко:

1. Це означатиме, що єдиний критерій - особиста відданість. Як тільки довіра президента до члена команди похитнеться - на вихід. За таких обставин на місце Гончарука прийде або аферист, або авантюрист.

2. Президент покаже, що на нього можна легко вплинути завдяки подібним маніпуляціям. Очевидно ж, що за цим «вкидом» стоять конкретні інтереси, а його мета ще більше очевидна. Тобто, це 100% технологія, з метою вплинути на президента та «дотиснути» його в питанні відставки уряду.

3. Про самі плівки. З 16 грудня (або раніше) по 16 січня не знайшли нічого цікавішого? Де схеми, дерибан, «свої» кадри, тиск на медіа та опозицію, підкуп депутатів... Нічого в них кримінального немає. Нема чого обговорювати, навіть.

P.S. Про «профана в економіці». Колись визначний американський економіст Джон Кеннет Гелбрейт (до слова, кенсіанієць) казав, що «економічні прогнози потрібні лише для того, щоб на їхньому тлі астрологія мала серйозний вигляд». Думай-ТЕ, хто там «економіст», а хто хоче виглядати «астрологом».

Олександр ЛОМАКО



Теги:уряд Гончарука, Олександр Ломако, відставка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar