реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Переможці конкурсу поїдуть у Євпаторію!

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей-2011”

Складовою цивілізованості розвинутої держави - є рівень добровільної сплати податків. Кожна країна має свої методи її досягнення, але спільним є те, що усвідомлення обов’язку сплачувати податки виховується у громадян змалку. А тому, однією із форм роботи податківців є проведення заходів, спрямованих на виховання високої податкової культури підростаючого покоління. Саме із цією метою за ініціативи ДПА України щороку проводиться конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей».
Цей захід дає можливість з’ясувати наскільки діти розуміють роль, місце та значення податків у житті суспільства, держави, громадян, визначити рівень формування їх податкової культури. До того ж конкурс допомагає дітям творчо реалізувати таланти, та викласти свої ідеї “по-дорослому”.

Як і в попередні роки, конкурс проводився у три етапи. Перший етап – на районному рівні, другий – на обласному, а третій, заключний етап, в ДПА України.

Серед переможців заключного етапу троє дітей з Чернігівщини посіли призові місця у різних номінаціях. За напрямком „Художні твори” друге місце серед дітей 9-11 років зайняла Пінчук Діана з Чернігівського району, третє місце у другій віковій категорії (12 - 15 років) здобула Момот Альона з Прилуцького району. Шабел Роман з Менського району посів перше місце у старшій віковій категорії за напрямком «Літературні твори».

Усі переможці нагороджені путівками в Дитячий санаторно-оздоровчий центр „Маяк” у м. Євпаторія.

До речі, саме Чернігівщина надала найбільшу кількість переможців. Ми дуже раді за наших талановитих дітей та сподіваємося, що і наступного року учасників конкурсу буде не менше.
Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області



Теги:конкурс Податки очима дітей, Менський район, Прилуцький район, Євпаторія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar