реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Печалька митрополита Амвросія

Що там до великої геополітики з Томосом, коли в митрополита чернігівського московського патріархату Амвросія (Полікопи) особиста гризота: чи втримається синок на хлібній должності у підмосковних патріарших майстернях "Софріно"?!

Адже Євгєнія Пархаєва, який тридцять років керував "Софрно", звільнили. Та ще й зі скандалом -аж московська поліція оточила підприємство, щоб "абєспєчіть сахранность": знає патріарха московський, син ерзі Кіріл (Гундяєв) своїх "русскіх"...

Директор церковних підприємств став олігархом - чого дивуватися, якщо той же Кіріл займався тютюновим та винним бізнесом, точніше - спекуляцією.

Так ось один із синочків нашого чернігівського митрополита московського послушанія Амвросія - заступник начальника відділу технічного контролю того "Софріно". А в доповіді спеціальної комісії, за висновками якої звільнено Пархаєва, відзначено, зокрема, і незадовільну якість виробів майстерень "Софріно". Тож і печеться митрополит Амвросій про своє російськопіддане чадо...

Та нічого - на крайняк, є в Чернігові, під самими мурами Троїцько- Іллінського монастиря, в заповідній зоні, приватний готельчик митрополита Амвросія, земельку під яку виділив останній перший секретар обкому комсомолу, тьху ти, треба казати - попередній міський голова Олександр Соколов. Тож приютить, якшо шо, митрополит синка - у того он який досвід під великими московськими олігархами кірілами та пархаєвими ходити!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олександр Соколов, Амвросій Полікопа, Софріно, московський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar