реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Патріарх нагородив бійців "Правого сектору"

Якщо ми не знаємо як ставитися до бійців "Правого сектору", якщо влада губиться як до них ставитися - запитаймо у мудрого Патріарха!

6 вересня у Володимирському соборі в Києві Патріарх Київський і всієї Руси - України Філарет нагородив медалями "За жертовність та любов до України" учасників "АТО". Голова Полтавського осередку Національно-визвольного руху "Правий сектор" Марко Чаус поділився враженнями з ІБ "Правий" після отримання нагороди.

"Я неймовірно вдячний. Для мене особисто це велика честь отримати нагороду від самого Філарета. Разом з тим, я розумію, скільки всього ще треба зробити. Адже революція триває, вона ще не завершена. Якщо користуватися боксерським терміном, це був лише перший раунд", – прокоментував Марко Чаус.

Голова Полтавського осередку розповів, що суспільство дуже розчароване ситуацією в Україні, урядом. При цьому Марку Чаусу хотілося б щоб люди більше діяли і не були пасивними. Якщо українці будуть ще більш патріотичними – тоді Україна здобуде перемогу. Кожен має бути готовим на самопожертву, вважає Голова Полтавського осередку Національно-визвольного руху "Правий сектор".

Серед нагороджених були бійці 17-го ЗБАТу ДУК ПС, медики, а також волонтери та воїни-грузини, що воюють за Україну. На врученні був присутній віце-спікер парламенту Грузії Гіоргі Барамідзе. Він подякував українцям та наголосив, що вони борються не лише за свою незалежність, а й за свободу всієї Європи.



Теги:Україна - Грузія, Правий сектор, патріарх Філарет, російсько- українська війна, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar