реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Патріарх Філарет - в зоні АТО

7 жовтня 2016 р. Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав українських військовослужбовців у зоні АТО. Святійшого владику супроводжував митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній. Очільник Української Церкви провів ряд зустрічей у Слов'янську, Краматорську, Артемівську, Костянтинівці, Часовому Яру.

Святійший владика мав зустріч з першим заступником командувача Збройних Сил України, генералом Русланом Хомчаком, головою військово-цивільної адміністрації Донецької області Павлом Жебрівським, міським головою Краматорська Андрієм Панковим та іншими високопосадовцями.

Молитва і щире спілкування з Патріархом підняли і без того високий бойовий дух українських захисників. Повірте, хлопці свідомі свого призначення, своєї місії.

Кожен бачив, з якою енергією і запалом Патріарх Філарет підтримував українських військових. Його повага, любов і жертовність до наших захисників зрозуміла, адже батько Патріарха загинув на фронті в часи II Світової війни, крім цього, Патріарх родом із Донеччини і сьогодні він стояв на рідних землях.

Іван СИДОР



Теги:патріарх Філарет, АТО, Краматорськ, осійсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar